Velkommen til tøsefest 
  -
sidst revideret 2 okt. 2016.

 

 

 

I 2004 tog Marlene, Marie, Tina N.H. og jeg Gitte initiativ til den første tøsefest.
Festens tema blev Hjarbæk Husmoderforening, der senere kom til at hedde Skåneærmerne. 
Vi lavede 4 skåneærmer, der hvert år går videre, til de 4 der skal afholde næste fest.
Tema forslag: "Hvordan undgår man mormor arme?" eller "hvordan køber man en ordentlig BH?"
Billeder klik her.

2016 

Tøsefesten afholdes i 2017 af Lene, Hanne, Kirsten Herløv og Sanne Zavala.

   

   

2016 okt. Tøsefesten afholdes i år af Conny, Bente, Inge og Tina Rømer - tema Caribbean Night.
2015 Tøsefesten måtte desværre aflyses på grund af for lidt tilmelding.

2014

2 x Tina (Nikkel og Drejer) Tove og undertegnede Gitte P. sørgede for tøsefest i 2014.

 

 

 

2013 okt. Vivi, Ulla, Tina Rømer og Ellen arrangere et brag af en tøsefest.... og en sjov og underholdende aften, med masser af grin, pjat og sjove inslag.
Temaet for denne fest var modsætninger. Alt indenfor modsætninger var tilladt. Borddækning mm. var stilrent med et sort og et hvidt bord. 
Festlige indslag som agurkestafet, bogstaver og ord dannet med bagdelen som pennefører, PAT bowling, Karooke sang, djævle og engle sange, sidst men ikke mindst: 

Gode råd om anvendelsen af bagepulver:

- Som skurrepulver på blanke overflader.
- Gøre fedtede bordplader rene.

- Gøre køleskabet rent.
- Ovnrens (skal virke en time).

- Gøre gryder/pander rene

- Mod rødvins/kaffepletter.
- Mod meldug.

- Mod halsbrand.

- Mod fordøjelsesbesvær.

- Mod solskoldning.

- Mod overdosis af Aspirin
-
Mod fodsvamp.

- Til at regulere kaliumniveau.
-
Til at øge ph-værdi i blodet.

- Til lindring af udslet og kløe fx. skoldkopper.
-
Til at bremse fremskreden nyresygdom.

- Til at neutralisere syre i munden.

- Til at fjerne lugten i surt fodtøj.

- Til at fjerne rådden lugt i blomstervase.

- Til at fjerne the rester fra kopper.

- Til at fjerne lugt fra afløb. 

- Til at lave vulkan (bland vand og bagepulver.

- Til at løsne brændt mælk i en gryde.
-
Til at pudse horn.
- Til at rense termokander / kaffemaskine
.

 

Tak for en sjov rigtig aften.

2012

 

2012 sept. har Kirsten S., Kirsten H., Thereza og Gitte B. arrangeret årets tøsefest. Festens festlige tema var "RØDT - RØDT - RØDT" og der var tøj, sko, hår, blomster, g-strenge, paraplyer i RØDT - RØDT - RØDT.
Inden den store festmiddag og dans, var der lige et par opgaver der skulle løses. Hmm... gæt dit holds samlede vægt, udholdenhed med at hoppe i sjippetov, dart spil mm. 
Alle deltagere husker sikkert også Gitte Baks hæse røst "Ulige jordbær bytter med lige hylde blomster... lige hindbær bytter med ulige hyben. Skulle lige hilse og sige, at det er svært at holde styr på efter rødvin og diverse drinks. 
2011

2011 okt. har Anni, Hannah og Majbritt arrangeret 7 års jubilæums fest i skåneærme klubben.
Der var denne gang ingen tema, men vi fik en vældig information om kartoflen. Derefter var der gruppearbejde med sangskrivning, finde husmoderens rolle gennem tiden via udklip fra gamle ugeblade, bord dækning i sjove gamle ting og sager og hyldest til arrangørerne.
Dagens "rivejern" blev Anni S.

2010

2010 har Anna Marie, Karin (Strandvejen), Karin (Hjarbækvej) og jeg Gitte, afholdt skåneærmefest.
Temaet "cowgirls" gik igennem over hele linjen. Der var line dans med Judith som underviser, mulighed for at banke søm i, kaste med hestesko og grave guld, og menuen var en lækker cowgirls buffet. 
Deltagerne i festen levede virkelig op til temaet og mødte op i forskellige cowboy dress'es, som saloon girls, kaktusser, cowboystøvler, undertøj som heldragt.
Hannah, Anni og Majbrit står for næste fest.

2009 IMG_1728.JPG (1268032 byte)

2009 afholdte Hanne, Mette, Ulla og Tina Drejer tøsefesten. Temaet var "flower power", og vi må erkende at denne tidsalder spænder vidt. Twiggy (Ester) var der og Yvonne (Anna Marie) fra Olsen banden var der også. Spændende velkomstdrink med juice, kirsebær og noget stærkt - navnet var "gammel have".
Dette år blev vi indviet i den øst afrikanske fælles dans og sang ved Ulla. Det var virkelig sjovt at prøve noget dans der kommer så fjernt herfra, og alle var ivrige deltagere.
Fanen var blev forskønnet med en stor størrelse bh. Anna Marie fik skåneærme prisen og retten til at være med til at arrangere næste fest.

2008 1.JPG (189930 byte) 2008 arrangerede Helle, Hannah, Ester og Grete festen for os.
Hatte var obligatoriske, og vi fik alle glæde af at høre historierne bag hattene. Borddækningen skulle laves over følgende temaer "råt og rodet", "romantisk" og "royalt". Flotte kreationer kom der for dagen. Om det så var de store motorcykelkæder, var de på bordet. Der var en strikke / hækle konkurrence. Tina Drejer blev året husmoder. Der var som altid gang i den og højt humør.
2007 2007 arrangerede Inge Schou, Tina Rømer, Katrine og Kirsten Herløv tøsefest den 15 sept. i kroens pavillon.
Med et nyt medlemskort og en lille "lap" i hånden, blev vi budt velkommen. På lappen stod der "suppevisk", "hvidkål" eller "husblas", så skulle vi bare lave borddekorationer. 
Undervejs i aftenens forløb var der små konkurrencer, såsom at vi alle skulle stille op på række i alder !! lige fra yngste på 33 år til ældste på 69 år og senere efter brystmål!! Der var også en lokal opgave, med at gætte fjordareal, navne på åer der løber ud i Hjarbæk Fjord, alder på kroens pavillon mm. Der blev spillet luftguitar til Deep Purple. Helle blev årets husmoder. Husmoderforeningens fane så dagens lys dette år.
2006

2006 arrangerede Ellen, Hanne B., Margit, Frida og Vibeke festen for os tøser. En blandt flere opgaver var at lave bord dekorationer. Der var flere sange og opgaver undervejs samt en præsentationsrunde, så er alle - også alle dem der er i familie med hinanden - ligesom sat på plads. Der var flere af de nye med denne gang, og det var hyggeligt at hilse på dem. ... og så kom vi til "glo" bryllup i kroens have. 

2005 2005 stod Karen P., Vivi, Gitte Bach og Kirsten S. for tøsefesten. Temaet var bl.a. at deltagerne skulle finde deres ”indre blomst”. Der var flotte hatte, andre havde blomstret tøj på og andre havde malede blomster i ansigtet. Tøserne skulle bl.a. også lave blomsterpynt til bordene.
3 af de ”nye” piger, der er flyttet til byen, deltog i festen, og der er således rig mulighed for at lære hinanden at kende. Det var en rigtig god fest. 
Jeg kan med glæde se, at der allerede er gået tradition i de små ”opfriskere” til toilet køen, bytning af siddepladser med jævne mellemrum.
2004 2004 stod Marlene, Marie, Tina N.H. og jeg som ophavskvinder for denne første fest.
36 humørfyldte tøser deltog i denne sjove fest. Der blev blandt meget andet lavet de flotteste lagkager og slipseknuder.
Ved toilettet var der små skarpe gajol og bolsjer, så det ikke skulle blive alt for kedeligt at vente i toilet kø.